Mobilmeny Kart

RYGG & REHAB | STUREGATAN 16 (karta) | 114 26 STOCKHOLM | TEL 08 - 66 22 333 | Kontakt |

Ökad frisknärvaro med avtal för företag

Friska medarbetare bidrar till företagets framgång

Företag som bryr sig om de anställda får anställda som bryr sig om företaget

Personalen är företagets viktigaste resurs. Varje åtgärd för att personalen ska må bra är en lönsam investering. Många har idag ett stillasittande arbete som i många fall leder till smärta och besvär i exempelvis axlar och rygg. Genom att erbjuda naprapatbehandling och massage i förebyggande syfte eller vid akuta besvär kan man minska antal sjukskrivningar och få ner sjukskrivningsdagarna.

Vi har en idé som fungerar!

Det är förmånligt att vara företagskund hos Rygg & Rehab. Vi erbjuder korta väntetider, avsatt tid för konsultation per telefon samt möjlighet att utnyttja vårt nätverk av vårdgivare. Behandlingarna köper ni efter behov. Kort sagt – en flexibel lösning för de anställda och kostnadseffektivt för företaget. Slå oss gärna en signal så berättar vi mer.

Det är många företag som har valt att teckna avtal med oss. Genom ett företagsavtal sker betalningen ”enkelt och smidigt” via fakturering en gång per månad. Den anställde bokar själv behandlingstid via vår onlinebokning. Kontakta oss via mail eller telefon så berättar vi gärna mer om hur ett avtal skulle kunna se ut för just ditt företag.

Friskvårdsbidrag

Betalar ditt företag för friskvård? Bra! Vi kan fakturera ditt företag direkt utan extra kostnad.
Vi samarbetar även med friskvårdsföretaget Flexpay. Du hittar Rygg & Rehab i Flexpays portal där du beställer och betalar din behandling. Därefter är du välkommen att boka din tid hos oss via onlinebokningen eller per telefon 08-66 22 333.

För mer detaljerad information angående din friskvård ber vi dig klicka på respektive företags logga (klicka på loggan för att öppna respektive företags hemsida i separat flik/fönster).

Adderas Flexpay